Ορθοπεδική Χειρουργική

Ορθοπεδική Χειρουργική

 

Η Κλινική Λευκός Σταυρός διαθέτει πλήρως οργανωμένο ορθοπεδικό τμήμα εξειδικευμένο στις αθλητικές κακώσεις, στην χειρουργική ισχίου, στις αρθροπλαστικές και στην αρθροσκόπηση ώμου και στην χειρουργική άνω και κάτω άκρου καθώς και διακεκριμένους χειρουργούς ορθοπεδικούς ως συνεργάτες για την αντιμετώπιση όλων των επειγόντων και χρόνιων ορθοπεδικών περιστατικών. Με την υποστήριξη της σύγχρονης τεχνολογίας και την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων ιατρικών μεθόδων αντιμετωπίζονται:

1. Όλες οι αθλητικές κακώσεις. Διενεργούνται αρθροσκοπήσεις για όλες τις μεγάλες αρθρώσεις και αρθροσκοπική χειρουργική αντιμετώπιση των ρήξεων μηνίσκων, χιαστών συνδέσμων, στροφικού πετάλου του ώμου, αστάθειας ώμου καθώς και βλαβών ή κακώσεων άλλων αρθρώσεων.

2. Η οστεοαρθρίτιδα όλων των αρθρώσεων με την διενέργεια διορθωτικών οστεοτομιών, χονδρομεταμοσχεύσεων, μερικών ή ολικών αρθροπλαστικών με τις πλέον σύγχρονες εγχειρητικές τεχνικές και τα πλέον εξελιγμένα νέα βιοεμφυτεύσιμα υλικά για τις αρθρώσεις ισχίου, γόνατος, ποδοκνημικής, ώμου, αγκώνα, καθώς και μικρών αρθρώσεων άνω και κάτω άκρων.
Επίσης διενεργούνται επεμβάσεις αναθεώρησης αρθροπλαστικών καθώς και αρθροπλαστικές για οστεοαρθρίτιδα ισχίου σε Συγγενές Εξάρθρημα ή δυσπλασία με χρήση ειδικών εμφυτευμάτων και τεχνικής.

3. Οι χρόνιες παραμορφώσεις, με ή χωρίς νευρολογική βλάβη, άνω και κάτω άκρων με συνδυασμό χειρουργικών διορθωτικών οστικών επεμβάσεων και επεμβάσεων μαλακών μορίων.

4. Παθήσεις και κακώσεις νεύρων και τενόντων άνω άκρου όπως σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, ωλένιες νευρίτιδες και τενοντοελυτρίτιδες.

5. Παθήσεις και παραμορφώσεις άκρου ποδός. Διενεργούνται οι πλέον εξελιγμένες τεχνικές με μικρή ή προσαρμοσμένη τομή για Ηallux Valgus (κότσια) καθώς επεμβάσεις για διόρθωση πλατυποδίας, κοιλοποδίας ή ραιβοϊπποποδίας.

6. Κακώσεις μυοσκελετικού συστήματος, κατάγματα ισχίου, άνω, κάτω άκρων και λεκάνης. Διενεργούνται όλοι οι τύποι των ενδομυελικών ηλώσεων, οστεοσυνθέσεων και εξωτερικών οστεοσυνθέσεων όπως για διατροχαντήρια κατάγματα.

7. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες ορθοπεδικούς ή νευροχειρουργούς διενεργούνται εγχειρήσεις σπονδυλικής στήλης όπως κυφοπλαστικές ή μικροδισκεκτομή ενός ή πολλαπλών επιπέδων με κλειστή αναίμακτη τεχνική.

Χειρουργικός Τομέας

Online Ραντεβού

    ή καλέστε μας στο 210 72 56 978


    Καλέστε τώρα