Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

 

Η Κλινική Λευκός Σταυρός διαθέτει πολυετή παράδοση και εμπειρία στη θεραπευτική προσέγγιση των ασθενών με Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια τελικού σταδίου που πρόκειται να υποβληθούν ή υποβάλονται ήδη σε αιμοκάθαρση.
Το έμπειρο και πολυδύναμο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, με πολλά χρόνια παρουσίας και προσφοράς στο χώρο, δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για τον κάθε ασθενή που περιθάλπτεται, κάνοντάς τον να νιώθει άνετα και απόλυτα ασφαλής. Αυτό σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό διασφαλίζουν συνθήκες αιμοκάθαρσης που δύσκολα συναντά κανείς στο χώρο της Νεφρολογίας.

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού διαθέτει μηχανήματα αιμοκάθαρσης κορυφαίας τεχνολογικής εξέλιξης με δυνατότητα διενέργειας όλων των προηγμένων τεχνικών εξωνεφρικής υποστήριξης συμπεριλαμβανομένης και της on-line αιμοδιαδιήθησης, που σήμερα αποτελεί την πιο εξελιγμένη μέθοδο αιμοκάθαρσης.

Ξεκινώντας από το άριστο σύστημα επεξεργασίας νερού (χρήση δύο συστημάτων αντίστροφης ώσμωσης) στοιχείο απαραίτητο για τη διενέργεια ποιοτικής και ασφαλούς αιμοκάθαρσης, η μονάδα μας διαθέτει μηχανήματα αιμοκάθαρσης της εταιρείας Fresenius Medical Care που αποτελεί την κορυφαία εταιρεία παραγωγής και διάθεσης νεφρολογικών προϊόντων στον κόσμο.

Επιπλέον όλος ο εξοπλισμός και η διάρθρωση του συστήματος εξωσωματικής κυκλοφορίας βασίζεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με αποκορύφωμα την αποκλειστική χρήση φίλτρων Helixon, που κατασκευάζονται με τη εφαρμογή της νανοτεχνολογίας, την οποία εισήγαγε στη νεφρολογία για πρώτη φορά η FMC.

Έτσι επιτυγχάνεται άριστο θεραπευτικό αποτέλεσμα αφού ο συγκερασμός τεχνογνωσίας και τεχνολογικής επιτρέπει τη διεξαγωγή θεραπειών αιμοκάθαρσης υψηλής ποιότητας.

Ειδικές Μονάδες

Online Ραντεβού

    ή καλέστε μας στο 210 72 56 978


    Καλέστε τώρα