slider fusiki therapeia me udratmous

ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Φυσική Θεραπεία Προστάτη με Υδρατμούς

Η επαναστατική φυσική μέθοδος αντιμετώπισης της Καλοήθους Υπερπλασίας του Προστάτη.
Θεράπευσε τον προστάτη σου χωρίς χειρουργείο, χωρίς φάρμακα, χωρίς παρενέργειες και διατήρησε στο ακέραιο τη σεξουαλική σου δραστηριότητα.

Η Καλοήθης Υπερπλασία Προστάτη

Καλοήθης Υπερπλασία Προστάτη σημαίνει υπερτροφικός προστάτης και όχι καρκίνος. Πρόκειται για μία πολύ συνηθισμένη ασθένεια που οι περισσότεροι άνδρες άνω των 50 ετών, αντιμετωπίζουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Συμπτώματα που σας δυσκολεύουν την καθημερινότητα, όπως συχνή ενούρηση ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου, ασθενής ροή ούρων, δυσκολία κατά την έναρξη της ούρησης, επώδυνη ενούρηση κ.α., πολλές φορές παραμένουν χωρίς αντιμετώπιση, είτε από αμέλεια, είτε από το φόβο ενός χειρουργείου και των επιπτώσεων του. Ως αποτέλεσμα, η υπερπλασία εξελίσσεται, ο ασθενής υποφέρει ολοένα και περισσότερο και βαθμιαία η ασθένεια προκαλεί ολοένα και πιο σοβαρές νοσηρότητες του ουροποιητικού συστήματος. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό, με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων, να απευνθείτε άμεσα στον ουρολόγο για να σας συμβουλεύσει για την κατάλληλη θεραπεία. Ενδεχομένως κάποια στιγμή να σας παρουσιαστεί υπερπλασία του προστάτη, δεν χρειάζεται όμως να ζήσετε με αυτό. H Φυσική Θεραπεία Προστάτη με Υδρατμούς είναι η πιο σύγχρονη, ασφαλής και φυσική λύση στο πρόβλημά σας.

Ποιος παρουσιάζει Καλοήθη Υπερπλασία Προστάτη;

50%
άνδρες έως 60 ετών
70%
άνδρες άνω των 60 ετών
90%
άνδρες έως 85 ετών

Συμπτώματα

  • Ξυπνάτε συχνά μέσα στη νύχτα για να ουρήσετε
  • Έχετε ασθενή και διακεκομμένη ροή ούρων
  • Δυσκολεύεστε στην αρχή και στο τέλος της ενούρησης
  • Αισθάνεστε συχνή κι επιτακτική ανάγκη να ουρήσετε
  • Υποφέρετε από επώδυνη ενούρηση ή έχετε αίσθημα καύσους
  • Αδυνατείτε να ουρήσετε, αν και το επιθυμείτε
  • Δεν έχετε έλεγχο της διαδικασίας ενούρησης
  • Δεν αντιλαμβάνεστε την πληρότητα ή μη της ουροδόχου κύστης

Θεραπεία

Η Φυσική Θεραπεία Προστάτη με Υδρατμούς είναι μία πρωτοποριακή μέθοδος αντιμετώπισης της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, που χρησιμοποιεί τη φυσική ενέργεια των υδρατμών, στοχεύοντας μόνο στο πάσχον τμήμα του προστάτη που εμποδίζει την ούρηση και χωρίς να επηρεάζει τους παράπλευρους ιστούς. Η μέθοδος, με τη διοχέτευση της θερμικής ενέργειας των υδρατμών, επιτυγχάνει τη σταδιακή συρρίκνωση του υπερτροφικού προστατικού ιστού, χωρίς όμως να επηρεάσει τα ζωτικά τμήματα του οργάνου και τις λειτουργίες τους.
Η Φυσική Θεραπεία Προστάτη με Υδρατμούς είναι η φυσική εναλλακτική του χειρουργείου, που διεξάγεται χωρίς αναισθησία και που σας επιτρέπει να επιστρέψετε φυσιολογικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες, διατηρώντας τη σεξουαλική σας φυσιολογικότητα.
(Σπανίως ενδέχεται να εμφανιστούν κάποια ερεθιστικά συμπτώματα, όπως καύσος κατά την ούρηση ή δυσουρία, ή ακόμη και ουρολοίμωξη, τα οποία όμως αντιμετωπίζονται άμεσα κι αποτελεσματικά).

Είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς;

Ο καλύτερος τρόπος για να το μάθετε, είναι να μιλήστε με εκπαιδευμένο σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές ουρολόγο, ο οποίος ανάλογα με την περίπτωση θα σας προτείνει την ενδεδειγμένη θεραπευτική μέθοδο.

Πλεονεκτήματα

  • Αντιμετωπίζει με φυσικό τρόπο και ασφάλεια τα συμπτώματα
  • Βελτιώνει τα συμπτώματα μέσα σε δύο εβδομάδες
  • Προσφέρει πλήρη ίαση μέσα σε 1-3 μήνες
  • Διατηρεί πλήρως τη σεξουαλική λειτουργία του άντρα (στυτική λειτουργία και εκσπερμάτιση)
  • Δεν προκαλεί ακράτεια
  • Βάζει τέλος στα φάρμακα και στις παρενέργειές τους
  • Διενεργείται σε ένα σύντομο ραντεβού
  • Διαρκεί μόλις 10-15 λεπτά και είναι αναίμακτη
  • Πραγματοποιείται χωρίς χειρουργείο και χωρίς γενική αναισθησία (χορηγείται απλή μέθη)
  • Δεν απαιτείται νοσηλεία κι ο ασθενής φεύγει μέσα σε μια ώρα από την κλινική
  • Επιτρέπει την άμεση επάνοδο στις καθημερινές του δραστηριότητες
  • Διαθέτει μηδενικό μετεγχειρητικό πόνο

Μετά την θεραπεία

Μετά τη θεραπεία, ο οργανισμός ενεργοποιεί τη φυσική του αυτό-θεραπευτική αντίδραση αφομοιώνοντας τον υπό θεραπεία ιστό. Ως αποτέλεσμα, η ουρήθρα ανοίγει σταδιακά σε διάστημα δύο εβδομάδων και ο ασθενής είναι πλέον σε θέση να ουρεί φυσιολογικά, απαλλαγμένος από τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούσαν μέχρι τότε και διατηρώντας στο ακέραιο τη στύση και την εκσπερμάτισή του. Η διαδικασία αφομοίωσης και αποκατάστασης διαρκεί 1- 3 μήνες. Επιπλέον, ο ειδικός ιατρός χορηγεί αντιβίωση και αναλόγως την περίπτωση, ενδέχεται να προτείνει τη χρήση καθετήρα για μερικές ημέρες, ώστε να διευκολυνθεί η ούρηση κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας.

Γιατί να επιλέξετε τον ΛΕΥΚΟ ΣΤΑΥΡΟ / The Athens Clinic

Rezum_symbol-01
Πιστοποίηση

Γιατί η έμπειρη ουρολογική μας ομάδα είναι ειδικά εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη για την εφαρμογή της πρωτοποριακής, μη επεμβατικής θεραπείας Φυσική Θεραπεία Προστάτη με Υδρατμούς, από την Boston Scientific, την κορυφαία εταιρία ανάπτυξης της μεθόδου.

Rezum_symbol-03
Ασφάλεια

Γιατί η διεξαγωγή της μεθόδου είναι κλινικά απολύτως ελεγχόμενη και πραγματοποιείται υπό την παρακολούθηση διεπιστημονικής ομάδας.

Rezum_symbol-02
Κορυφαίος τεχνολογικός εξοπλισμός

Γιατί διαθέτουμε τελευταίας γενιάς διαγνωστικά και ελάχιστα επεμβατικά εργαλεία.

04-Rezum_symbol
Προσωπική φροντίδα κάθε στιγμή

Ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και οι υπόλοιπες υποστηρικτικές ομάδες μας, του ουρολογικού μας κέντρου, αναλαμβάνουν την αποκλειστική σας φροντίδα σε κάθε σας βήμα, από τη διάγνωση έως τη θεραπεία, διασφαλίζοντας τις καλύτερες για εσάς συνθήκες, στο καλύτερο περιβάλλον.

Protoporiakes_Ourologikou_NEW-cut
Πρωτοποριακές Υπηρεσίες

Ιατρική Ομάδα

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΤΣΙΚΟΣ (2)

Ευάγγελος Λιάτσικος

Καθηγητής Ουρολογίας
Χειρουργός Ουρολόγος
Επιστημονικός Συντονιστής

Α’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΙΑΣΩΝ ΚΥΡΙΑΖΗΣ (2)

Ιάσων Κυριαζής

Χειρουργός Ουρολόγος
Διευθυντής

Α’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΛΗΔΩΝΗΣ (2)

Παναγιώτης Καλληδώνης

Αναπλ. Καθηγητής Ουρολογίας
Χειρουργός Ουρολόγος
Επιστημονικός Συνεργάτης

Α’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

dd

Νικόλαος Νάσσος

Χειρουργός Ουρολόγος
Επιμελητής

Α’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΜΙΓΙΑΝΝΗ (2)

Χριστίνα Μιμιγιάννη

Αναισθησιολόγος

Α’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗΣ

Μάρκος Καραβιτάκης

Ουρολόγος
Διευθυντής

Β’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΡΙΒΑΣ (1)

Νικόλαος Γρίβας

Ουρολόγος
Αναπληρωτής Διευθυντής

Β’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΑΜΠΑΥΤΗΣ

Χρίστος Ζαμπαύτης

Χειρουργός Ουρολόγος
Αναπληρωτής Διευθυντής

Β’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

dd

Σμαράγδα Τσέλα

Ουρολόγος
Επιμελήτρια

Β’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

dd

Ιωάννης – Ειρηναίος Ζήσης

Ουρολόγος
Επιμελητής

Β’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΣΟΓΚΑ

Σωτηρία Τσόγκα

Αναισθησιολόγος

Β’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ (2)

Μιχαήλ Κουμεντάκης

Ουρολόγος
Διευθυντής

Γ’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (3)

Γεώργιος Χρυσοχοΐδης

Ουρολόγος
Αναπληρωτής Διευθυντής

Γ’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

dd

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Ουρολόγος
Επιστημονικός Συνεργάτης

Γ’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Κωνσταντίνος Ευσταθίου

Αναισθησιολόγος

Γ’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΠΟΥΛΙΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ (4)

Ηρακλής Πούλιας

Χειρουργός Ουρολόγος
Διευθυντής

Δ’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ (1)

Παναγιώτης Αναστασόπουλος

Χειρουργός Ουρολόγος
Επιμελητής

Δ’ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Βασίλειος Αγαλιώτης

Ουρολόγος

Θεόδωρος Καραγκούνης

Ουρολόγος

Διονύσιος Μητρόπουλος

Καθηγητής Ουρολογίας

Πέτρος Καρουζάκης

Ουρολόγος

Νικόλαος Μούρμουρας

Ουρολόγος

Παναγιώτης Αναστασόπουλος

Ουρολόγος

Πάτροκλος – Ιωάννης Καταφυγιώτης

Ουρολόγος

Κωνσταντίνος Ντούμας

Ουρολόγος

Αθανάσιος Αρχοντάκης

Ουρολόγος
τ. Διευθυντής 401 ΓΣΝΑ

Νικόλαος Κατσένης

Ουρολόγος

Βάιος Παπαδημητρίου

Ουρολόγος

Μαρίνος Βασίλας

Ουρολόγος

Βασίλειος Κολοκυθάς

Ουρολόγος

Αντώνιος Παυλίδης

Ουρολόγος

Διονύσιος Γάσπαρος

Ουρολόγος

Βασίλειος Κουρμπέτης

Ουρολόγος

Θεόδωρος Καλογερόπουλος

Ουρολόγος
Διευθυντής ΕΣΥ

Αγγελής Κωνσταντινόπουλος

Ουρολόγος

Χρήστος Πουρναράς

Ουρολόγος

Ιωάννης Λεωτσάκος

Ουρολόγος

Καλέστε τώρα +302107256978