Χειρουργική Μαστού

Χειρουργική Μαστού

 

Η ευαισθητοποίηση και η γνώση για τις παθήσεις των μαστών στις γυναίκες έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο καρκίνος του μαστού εκτιμάται ότι προσβάλλει μία στις εννέα γυναίκες κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους ασθενείς.

Το Τμήμα Χειρουργικής του Μαστού στελεχώνεται από έμπειρους Γενικούς Χειρουργούς, Πλαστικούς Χειρουργούς, Ακτινολόγους, Ογκολόγους και Φυσιοθεραπευτές, των οποίων το έργο είναι να εξατομικεύουν τη διαγνωστική και θεραπευτική στρατηγική αναλόγως με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς ξεχωριστά.

Το Τμήμα Χειρουργικής του Μαστού βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με το Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, ώστε να εξασφαλίζεται ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος αισθητικής αποκατάστασης είτε κατά τη διάρκεια, είτε αμέσως μετά από ένα χειρουργείο.

Στο Τμήμα Υπερηχογραφικής Απεικόνισης δίνεται η δυνατότητα άμεσης διάγνωσης και κατευθυνόμενης διαδερμικής βιοψίας (παρακέντησης), όταν απαιτείται.

Στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία μαστού, μία γυναίκα μπορεί να συμβουλευτεί τον ειδικό γιατρό για θέματα πρόληψης και σωστής παρακολούθησης των μαστών, για τον ενδεδειγμένο ετήσιο μαστογραφικό έλεγχο και την καθιερωμένη τακτική επίσκεψη και κλινική εξέταση των μαστών.

Γενική Χειρουργική

Online Ραντεβού

    ή καλέστε μας στο 210 72 56 978