Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων

Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων

 

Η χειρουργική των ενδοκρινών αδένων τυπικά περιλαμβάνει χειρουργικές επεμβάσεις του θυρεοειδούς αδένα, των παραθυρεοειδών αδένων και των επινεφριδίων.

Οι επεμβάσεις του θυρεοειδούς αδένα πραγματοποιούνται τόσο για καλοήθεις παθήσεις (όζοι του θυρεοειδούς, βρογχοκήλη, κα), όσο και για κακοήθεις παθήσεις. Στο Λευκό Σταυρό χρησιμοποιούνται σύγχρονα μηχανήματα για την αναγνώριση των «νεύρων της φωνής» (παλίνδρομα λαρυγγικά νεύρα) κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων στο θυρεοειδή. Η σύγχρονη αυτή τεχνική βοηθά στην αποφυγή των επιπλοκών που σχετίζονται με κάκωση αυτών των νεύρων κατά τη χειρουργική επέμβαση, συμβάλλοντας έτσι στη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια για τον ασθενή

Οι επεμβάσεις των παραθυρεοειδών αδένων πραγματοποιούνται τόσο για καλοήθεις λειτουργικές διαταραχές (υπερπαραθυρεοειδισμό), όσο και για κακοήθειες των παραθυρεοειδών.

Οι παθήσεις των επινεφριδίων, είτε καλοήθεις, είτε κακοήθεις, πλέον χειρουργούνται κυρίως με την ελάχιστα επεμβατική λαπαροσκοπική τεχνική. Στην Κλινική Λευκός Σταυρός διαθέτουμε σύγχρονα εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες με προηγμένη τεχνολογία, και μία ομάδα εξειδικευμένων χειρουργών. Έτσι, με τις σύγχρονες τεχνικές λαπαροσκοπικής χειρουργικής, εξασφαλίζουμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο θεραπείας, με τον ελάχιστο πόνο και την ελάχιστη παραμονή στο νοσοκομείο.

Γενική Χειρουργική

Online Ραντεβού

    ή καλέστε μας στο 210 72 56 978


    Call Now ButtonΚαλέστε τώρα