Αν ο πόνος στη μέση και στον αυχένα, σας έχει κάνει δυσλειτουργικούς στην καθημερινότητα σας και ίσως σας έχει στερήσει δραστηριότητές που αγαπάτε, δεν είστε οι μόνοι, γιατί  όπως δείχνουν οι έρευνες, πάνω από 80% των ανθρώπων θα βιώσουν κατά τη διάρκεια της ζωή τους τέτοιου είδους πόνο !

Πλέον όμως, δεν χρειάζεται να υποφέρετε, γιατί εδώ στον ΛΕΥΚΟ ΣΤΑΥΡΟ έχουμε την εξειδικευμένη κι έμπειρη ιατρική ομάδα του τμήματος Σπονδυλικής Στήλης που έχει ως στόχο της να βελτιώσει την ποιότητα ζωής που στερείστε.

Τμήμα Σπονδυλικής Στήλης

Το τμήμα Σπονδυλικής Στήλης της κλινικής, αντιμετωπίζει το πλήρες φάσμα παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους.

Το τμήμα Σπονδυλικής Στήλης λειτουργεί υπό την εποπτεία και διεύθυνση του Ειδικού Νευροχειρουργού και  Χειρουργού Σπονδυλικής Στήλης Θεολόγο Θεολόγου.

Mε την πολυετή εμπειρία του σε μεγάλες κλινικές της Ελλάδας και του εξωτερικού, μαζί με την νευροχειρουργική  του ομάδα, παρέχει συμβουλές, διάγνωση και αντιμετώπιση χρόνιων και οξέων παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης, πρωτοπορώντας με ΝΕΕΣ υπερσύγχρονες μη-επεμβατικές, επεμβατικές και ΕΛΑΧΙΣΤΑ επεμβατικές μεθόδους !

Πρωτοποριακές και καινοτομικές τεχνικές

Πρόκειται για πρωτοποριακές, σχεδόν αναίμακτες μικροχειρουργικές επεμβάσεις, οι οποίες διεξάγονται με τη βοήθεια μικροσκοπίων, ενδοσκοπίων και άλλων εξειδικευμένων εργαλείων και πραγματοποιούνται με τη χρήση νέων καινοτομικών υλικών. Οι τεχνικές αυτές εγγυώνται ελάχιστο χειρουργικό τραυματισμό κι αυξάνουν την ασφάλεια της χειρουργικής επέμβασης!

Ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς κινητοποιούνται μέσα σε μερικές ώρες μετά το χειρουργείο και είναι σε θέση να πάρουν εξιτήριο την ίδια ή την επόμενη μέρα!

Το τμήμα ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ σας συμβουλεύει

  • Η σπονδυλική μας στήλη μας στηρίζει το σώμα μας και μας επιτρέπει να χαρούμε τη ζωή και να διεκπεραιώσουμε της καθημερινές μας δραστηριότητες ξέγνοιαστα. Ας τη σεβαστούμε.
  • Δώστε σημασία στα μηνύματα που στέλνει το σώμα σας. Υπάρχουν ενδείξεις που σας κρούουν τον κώδωνα κινδύνου. Μην αδιαφορήσετε.
  • Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία εγγυώνται την καλύτερη αποκατάσταση της υγείας σας.
  • Ενημερωθείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας για τις ενδείξεις της κάθε  πάθησης και πως θα την αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά, ανάλογα με την περίπτωσή σας.
  • Επισκευθείτε άμεσα τον εξειδικευμένο χειρουργό του τμήματος Σπονδυλικής Στήλης της κλινικής μας, για τη σωστή καθοδήγησή και θεραπεία.

Μάθετε για τις παθήσεις

και τη θεραπεία τους

Τμήμα
Σπονδυλικής Στήλης