Πτύχωση 3 στρωμάτων
Αποτελεί μια τεχνική που εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία η ομάδα μας. Ξεκινώντας από την Πτύχωση σε 1 στρώμα, που εφαρμόζεται με επιτυχία παγκοσμίως αλλά δεν περιορίζεται αρκετά η χωρητικότητα του στομάχου, εξελίξαμε την Πτύχωση σε 3 στρώματα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Χωρίς να «κόψουμε» το στομάχι, το «διπλώνουμε» σε 3 στρώματα και επιτυγχάνουμε ένα μικρό στομάχι, με μία πιο ελαφριά και φιλική για τον ασθενή επέμβαση.
Τα πλεονεκτήματα της πτύχωσης 3 στρωμάτων είναι πολλά:
- Γίνεται λαπαροσκοπικά
- Έχει μικρή νοσηρότητα, δηλαδή μικρό μετεγχειρητικό πόνο και παραμονή στην κλινική (3 ημέρες)
- Δεν αφήνεται ξένο σώμα στον οργανισμό
- Δεν έχει σοβαρές επιπλοκές, άμεσες και απώτερες
- Είναι πλήρως αναστρέψιμη
- Είναι μικρής διάρκειας επέμβαση (1 ώρας)
- Είναι αποτελεσματική σε όλο το φάσμα της παχυσαρκίας (από ΔΜΣ>30 έως ΔΜΣ>60)
- Η πτύχωση του στομαχιού γίνεται σε 3 στρώματα, οπότε η χωρητικότητα του στομαχιού είναι πολύ μικρή.
- Θεωρείται διεθνώς μία από τις πιο ασφαλείς βαριατρικές επεμβάσεις
- Μπορεί να διορθώσει τα ατελή αποτελέσματα όλων των άλλων επεμβάσεων (Δακτύλιος, Sleeve, By Pass)
Τα καταπληκτικά αποτελέσματα απώλειας βάρους της πτύχωσης – έως 80% του πλεονάζοντος βάρους τους πρώτους έξι μήνες & μείον 10-20 κιλά, ανάλογα με το πλεονάζον βάρος, από τον πρώτο κιόλας μήνα- οφείλονται αποκλειστικά στην ειδική τεχνική της πτύχωσης 3 στρωμάτων που εφαρμόζει η ομάδα μας.
Μετά την επέμβαση και αφού περάσει το πρώτο μετεγχειρητικό διάστημα της ειδικής διατροφής, ο ασθενής τρώει από όλα τα φαγητά αλλά αισθάνεται κορεσμό με μία μερίδα Γαλλικού εστιατορίου.