To Ουρολογικό Κέντρο του ΛΕΥΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ / The Athens Clinic, αποτελεί την ολοκληρωμένη και υψηλών ιατρικών προδιαγραφών προσέγγιση στις ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος, που επηρεάζουν τον προστάτη, τα νεφρά, την ουροδόχο κύστη και τους όρχεις.

Η έμπειρη ουρολογική ομάδα του κέντρου μας, ειδικά εκπαιδευμένη στις πλέον σύγχρονες τεχνικές διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων αυτών και σε συνδυασμό με τον τελευταίας γενιάς εξοπλισμό, εγγυούνται την απόλυτα έγκυρη αντιμετώπιση και τη γρήγορη ανάρρωση.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλού κύρους φροντίδα, καθ΄ όλη τη διαδρομή του ασθενούς: από την πρώτη επίσκεψη και διάγνωση, την ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση της πάθησης, έως την μετέπειτα παρακολούθηση και ειδική συμβουλευτική.

Γνωρίστε το ουρολογικό κέντρο

Η έμπειρη ιατρική μας ομάδα εξειδικεύεται σε όλο το φάσμα των ουρολογικών παθήσεων καθώς και σε όλες τις κακοήθειες του ουροποιητικού συστήματος και προσφέρει εξατομικευμένη παρακολούθηση σε όλη την πορεία του ασθενούς μας. Πρόκειται για μία υψηλού ακαδημαϊκού κύρους ουρολογική ομάδα, εξειδικευμένη στην Λαπαροσκοπική και την ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση όλων των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος. Χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και πρωτοποριακά μέσα και τεχνικές διάγνωσης και θεραπείας, στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση της ακριβείας, της άνεσης του ασθενούς και της γρήγορης αποκατάστασής του.

Το κέντρο ουρολογίας υποστηρίζεται από τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό εξοπλισμόστοχεύοντας στη βελτιστοποίηση της ακριβείας στη διάγνωση, της ασφάλειας στη θεραπεία, της άνεσης του ασθενούς και της ταχείας αποκατάστασής του. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το κέντρο υποστηρίζει τρισδιάστατη (3D) Λαπαροσκοπική Χειρουργική, σε οθόνες υπερυψηλής ευκρίνειας (4Κ), laser θεραπείες με εξοπλισμό υψηλής ενέργειας (High Power Homium Laser), πλήρη γκάμα ενδοουρολογικών επεμβάσεων με ενδοσκόπια τελευταίας γενιάς, καθώς επίσης και τις πλέον σύγχρονες απεικονιστικές μεθόδους, όπως Πολυπαραμετρική Μαγνητική Προστάτη και Fusion Bιοψία Προστάτη.

Εφαρμόζουμε όλες τις προηγμένες μεθόδους στην ελάχιστα επεμβατική ουρολογία, που εξασφαλίζουν άριστα χειρουργικά αποτελέσματα με γρηγορότερη ανάρρωση για τον ασθενή. Το μεγαλύτερο μέρος των ασθενών που υπόκεινται ακόμα και στις πιο βαριές ογκολογικές και ενδοουρολογικές επεμβάσεις, παίρνει εξιτήριο την πρώτη μετεγχειρητική ημέρα, επιστρέφοντας πολύ σύντομα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η ουρολογική ομάδα του ΛΕΥΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ / The Athens Clinic, υποστηρίζεται από μια μεγάλη ομάδα διαφορετικών χειρουργικών και παθολογικών ειδικοτήτων, με σκοπό την αντιμετώπιση ακόμα και των πιο πολύπλοκων περιστατικών. Συγκεκριμένα, σε περιπτώσεις αντιμετώπισης κακοηθειών, το Ογκολογικό Συμβούλιο της κλινικής γνωμοδοτεί το βέλτιστο πρωτόκολλο των θεραπειών που ενδείκνυται να ακολουθηθεί από τους ιατρούς των άλλων ειδικοτήτων (ογκολόγους, ακτινοθεραπευτές κτλ). Κατά αυτόν τον τρόπο, ελέγχεται όλη η «διαδρομή» του ασθενούς στα διαφορετικά της στάδια, από τη Διάγνωση, την Αντιμετώπιση έως και την μετέπειτα Παρακολούθηση και Συμβουλευτική.

Διαθέτουμε το πιο καινοτομικό και ολοκληρωμένο ουρολογικό πρόγραμμα αντιμετώπισης των παθήσεων, υψηλό σε ιατρική αξία, αλλά χαμηλό σε οικονομική βάση. Κατά αυτόν τον τρόπο, προσφέρουμε στον ασθενή μας ό,τι πιο σύγχρονο έχει παρουσιαστεί παγκοσμίως στην Ουρολογία με τη σύμπραξη της καλύτερης ιατρικής ομάδας και του πιο σύγχρονου εξοπλισμού, επιδιώκοντας όμως να μην εκτοξευτεί κοστολογικά η νοσηλεία του ασθενούς.

Οι Παθήσεις που αντιμετωπίζονται

ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΟΗΘΗΣ ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Καλοήθης Υπερπλασία Προστάτη, ονομάζεται η διόγκωση του προστάτη η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ούρηση. Είναι καλοήθης κατάσταση και εμφανίζεται μετά τα 50 έτη, με συχνότητα όλο και μεγαλύτερη, όσο αυξάνεται και η ηλικία του άνδρα. Η Καλοήθης Υπερπλασία Προστάτη μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του PSA, ένα δείκτη που χρησιμοποιείται για την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη, χωρίς όμως να συσχετίζεται με κίνδυνο για κάποια νεοπλασία του ουροποιητικού.

ΛΙΘΙΑΣΗ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Λιθίαση είναι ο σχηματισμός λίθων στους νεφρούς (νεφρολιθίαση), ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και στους ουρητήρες (ουρητηρολιθίαση). Ο οξύς κολικός του νεφρού αποτελεί ένα από τα πλέον επώδυνα συμβάντα που μπορεί να υποστεί ένας άνθρωπος και όχι τυχαία είναι ο μόνος πόνος που συγκρίνεται με εκείνον της γέννας, ενώ πάνω από το 50% των ασθενών με κολικό θα υποτροπιάσει στην επόμενη πενταετία.

Πρωτοποριακές υπηρεσίες

Φυσική Θεραπεία Προστάτη
Με Υδρατμούς


διαβάστε περισσότερα

Laser Προστατεκτομή
(HoLEP)


διαβάστε περισσότερα

Διουρηθρική
Προστατεκτομή Τuris


διαβάστε περισσότερα

Διαπερινεϊκή
Fusion Βιοψία Προστάτη


διαβάστε περισσότερα

High Power Laser
Λιθοτριψία


διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Λαπαροσκοπικής
Ουρολογίας


διαβάστε περισσότερα

Call Now ButtonΚαλέστε τώρα